Hvordan har dine fødder det ?

Fodproblemer kommer ofte snigende og risikoen for at få problemer øges med alderen. Typiske fodproblemer kan være hud – og negleproblemer, smerter og skader på grund af forkerte belastninger. Hvis din fod får forkert støtte eller glider frem og tilbage i skoen, bliver den let forkert belastet, hvilke gør at du spænder. Det betyder, at du på sigt kan få skader i knæ, hofter og ryg.

Den bedste måde at forebygge problemer og skader på er at vælge sko i den rigtige størrelse og bredde. Vælg en model med god stødabsorbering.

Ved behov kan også individuelt afprøvede indlægssåler være nødvendige i skoen. Men individuelle, ortopædisk udformede såler kan i mange tilfælde undgå med Jalas indlæg – som fås med forskellige svangstøtte. Hos Villek Sko er vi uddannet og har erfaring med forskellige typer fodproblemer. Så kom ned og få scannet dine fødder og få en snak med os om indlæg og fodtøj.

Hvorfor skal jeg have scannet mine fødder?

Med vores fodscanner, FootStop Service, kan du forebygge og afhjælpe foden hvor den belastet forkert. Det betyder at FootStop Service og Jalas indlæg kan fungere som forebyggende sundhedspleje. Den erstatter ikke medicinsk behandling af skader, der allerede er opstået.

  • Det er nemt og hurtigt at lave en analyse af fødderne.

  • Du behøver ikke tage strømperne af.

  • PÅ nogle få sekunder har scanneren registeret målene på dine fødder og svang samt føddernes belastningspunkter.

  • Du får resultatet med det samme og kan følge med på displayet hvordan og hvor dine fødder bliver belastet.

  • Nu kan butikspersonalet hjælpe dig med at prøve de rigtige sko, og du kan gå hjem med Jalas indlæg som er afprøvet efter din svang.