Kære kunde

I mange år havde jeg et ønske om at kunne hjælpe folk med behov for noget ekstra til deres fødder. Dette ønske opstod allerede, da jeg var ansat i skobutikker i henholdsvis København og Næstved.  Som supplement til den erfaring jeg havde fået på selve skofaget, tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsområdet som klinikassistent og supplerede med kurser i bl.a. gigt og diabetes. Med alt dette i rygsækken, følte jeg mig klar til at åbne min egen skobutik med et nøje udvalgt sortiment af sko, som både passer til fødder med og uden knyster, hammertæer og lignende. 

Sko der passer til dig og dit liv

Det var og er vigtigt for mig, at ALLE her skal kunne finde et par sko hos Villek Sko, hvor fødderne trives samtidig med, at skoene også er komfortable rent modemæssigt. Jeg åbnede butikken i april 2016 – og allerede nu er jeg og mine dygtige medarbejdere super glade for at se, at flere og flere unge også er blandt vores kunder. For jo tidligere man giver sine fødder de bedste betingelser til både hverdag og fest, jo større er chancen for, at man undgår problemer med de kære fusser senere i livet. Blandt de skomærker du finder hos Villek Sko vil jeg her blot nævne MTB, New Feet og naturligvis smarte Sketchers. 

Du er altid velkommen til at komme ind og få råd og vejledning af en af vores kompetente medarbejdere.

Kærlig hilsen
Louise

At butikken hedder Villek og ikke Millek er til ære for min kære farfar. Han hed Vagn og var som en ekstra far for mig. Desværre døde han, da jeg var i gang med planlægningen af butikken. Så ved at erstatte M i Millek med V, føler jeg, at han på en eller anden måde stadig er med mig.

Louise Millek

Hos Villek Sko møder du faguddannet personale

Hold musen over nedenstående billeder eller klik for at læse mere

Louise Millek

Ejer

Jeg har arbejdet med sko siden gymnasietiden, og arbejdede en del år efterfølgende i skobutik med høj service og en anderledes rådgivning samt vejledning i indlæg og diverse fodskavanker.

Efter endt uddannelse i sundhedssektoren, valgte jeg at vende tilbage til skobranchen og kan nu endelig se min drøm går i opfyldelse. At kombinere min erfaring fra skobranchen med min viden fra sundhedssektoren og skabe en butik hvor jeg kan hjælpe, råde og vejlede.

Inge Mygind

Salgsassistent

Jeg har stået i mesterlære, i det gode gamle Magasin du Nord i København. Og har lært om foden anatomi og går derfor meget op i, at man går i det rigtige fodtøj, der lige passer den enkeltes behov. For har man ikke det rigtige fodtøj på, smitter det af hele vejen op gennem kroppen – knæ, hofter, ryg mv.
Mit motto er, at der er to ting her i livet man ikke må gå på kompromis med : Sko – og en god seng at sove i.
HUSK PÅ – dine fødder skal bære dig gennem livet – så pas godt på dem. Vi ses i VIllek Sko

Pernille Rothstein

Salgsassistent

Beskrivelse af Pernille kommer snarest.

Personlig rådgivning og vejledning

Fødderne er ofte en glemt del af vores krop, og de kommer først i fokus når der opstår smerter.

Fødderne er kroppens fundament og mange opstående problemer, så som ondt i knæ, hofter, ryg og led skyldes ofte en forkert fodstilling og dårligt fodtøj.

Vi bruger vores fødder hver dag, når vi står og går, dette kan give diverse skavanker, såsom nedsunken forfod, hælspore og generelt følsomme fødder. Også hvis man er diabetiker eller har gigt kan man opleve symptomer i fødderne. Hos os kan du få rådgivning og vejledningen i fodtøj, der kan afhjælpe disse fodproblemer. Eller vil du bare gerne gå godt i hverdagen.

Vi er stolt forhandler af disse mærker